2020. április 16., csütörtök

Kamagra rágótabletta rendelés Budapest


HASZNÁLJON MINDEN ESETBEN VALÓDI ÉS HITELES KAMAGRA RÁGÓTABLETTA POTENCIA NÖVELŐ TERMÉKEKET! Sajnos rengeteg káros hamisítványt árusítanak a KAMAGRA RÁGÓTABLETTA potencianövelő szerekből. Ezért fontos Önnek, hogy mi csakis kizárólag az eredeti KAMAGRA RÁGÓTABLETTA potencia növelő termékeket biztosítjuk Vásárlóinknak!

Rendelj most: Tel: 06 70 579 2574


KAMAGRA RÁGÓTABLETTA

A Kamagra Rágótabletta a forradalmian új potencianövelő készítmények egyik változata. A terméket az Ajanta Pharma Ltd. gyógyszergyár fejlesztette ki arra törekedve, hogy a hatása hamar érezhetővé váljon. Soft tabletta, aminek hatása 25-40 percen belül jelentkezik és 4-5 órán át tart. A Kamagra termékcsalád eme változatának gyártását korábban leállították, mivel íze nagyon kellemetlen lett, nem vált népszerűvé fogyasztása. Később erősebb gyümölcsízzel újra gyártani kezdték. Az FDA bevizsgálta, és a nem vényköteles gyógyszerek kategóriájában sorolta ezt a Kamagra terméket is. Hatóanyag szempontjából szintén szildenafil-acetátot tartalmaz, ami a férfi merevedési zavarait oldja meg. Persze a termék szedhető akkor is, ha valaki teljesebb nemi életet szeretne élni.

Mit tartalmaz a Kamagra Rágótabletta?

A potencianövelő készítmény szildenafil-citrátot tartalmaz. Természetesen a hatóanyag mellett gyümölcs aromát és egyéb anyagot is tartalmaz, ami a termék állagáért felelős. Az általunk forgalmazott kiszerelés 4 db rágótablettát tartalmaz, egyenként 100 mg hatóanyaggal.



Mikor, hogyan szedd?

A Kamagra Zseléhez hasonlóan, a Kamagra Rágótabletta is a nyelv alatti nyálkahártyában szívódik fel a leghatásosabban. Szétrágva a hatóanyag elterjed a szájban. A gyümölcsös íz mellett valószínűleg érezni fogod a szildenafil kesernyés ízét is, így ha ezt el szeretnéd kerülni, abból egy nagy pohár vízzel nyugodtan le is lehet nyelni, így valójában a gyomorban fog feloldódni és felszívódni. A rágótabletta fogyasztását az aktus előtt 30 perccel javasoljuk. Ha szétrágod, és a szájban oldódik fel, akkor legkésőbb 40 perc múlva érezhető is lesz a hatása. Amennyiben lenyeled, a felszívódás ideje kitolódhat akár másfél órára is. Használat előtt azért érdemes elolvasni a Kamagra termékcsaládra vonatkozó általános használati útmutatót is. A potencianövelő készítmény enyhébb potenciazavarok esetében javasolt, valamint a jobb szexuális teljesítmény elérése érdekében. Más potencianövelőkhöz hasonlóan szintén érdemes kerülni a kávét, az energiaitalt, az alkoholt, valamint a drogokat. Gyógyszeres kezelés esetén konzultálj orvosoddal is a rágótabletta elfogyasztása előtt. 

Rendelj most: Tel: 06 70 579 2574


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése